Modern Dad's Challenges
Editia a 13-a

“Educația copilului și provocările colectivității”
11 aprilie/18:30/Bucuresti

Ma inscriu

Despre Eveniment

Crezi în importanța educației și îți dorești un mediu stimulant pentru dezvoltarea copilului mic? Atunci vino să stăm de vorbă despre provocările colectivității și oportunitatile de dezvoltare cognitivă a preșcolarului! Când? Joi, 11 aprilie, ora 18:30, la Hotel Internațional București.

Cea de-a 13-a ediție Modern Dad’s Challenges aduce în discuție un subiect nu tocmai ușor pentru părintele de azi: “Educația copilului și provocările colectivității”. De la ce vârstă duci copilul la grădiniță? Cum ar trebui să arate programul unui copil mic? Da sau nu pentru opționale în grădiniță? Când începi să cauți grădiniță? Ce criterii trebuie să urmărești? Care sunt diferențele dintre sitemul clasic și cel alternativ? O fi mai bine la privat decât la stat? Ce trebuie să știm despre acomodarea copilului la creșă/grădiniță? Cum facem ca această acomodare să fie cât mai ușoară? Și, nu în ultimul rând, cum îi întărești imunitatea?

Da! Da! Multe multe întrebări și la toate acestea vei afla răspunsul de la experții în educație și în sănătate invitați la Modern Dad’s Challenges ediția a 13-a.

*Modern Dad’s Challenges este un eveniment dedicat exclusiv tatilor si viitorilor tati. Intrarea este gratuita, dar locurile sunt limitate si este necesara inscrierea. Puteti accesa formularul de inscriere pe butonul "Ma inscriu".

În cadrul întânirii cu tema “Educația copilului și provocările colectivității” vom vorbi despre:

Educația copilului pre-școlar

Acomodarea copilului la creșă/gradiniță

DEBATE: Imunizarea copilului și bolile colectivității

*Înscrierea se face completând formularul care poate fi accesat dand click pe butonul "Ma inscriu", iar participarea este gratuită.

Program

18:30 – 19:00: Întregistrarea participanților & socializare

19:00 – 19:10: Introducere

19:10 – 19:50: Educația copilului pre-școlar

19:50 – 20:20: Acomodarea copilului la creșă/gradiniță

20:20 – 20:45: Pauză de socializare

20:45 – 21:20: DEBATE: Imunizarea copilului și bolile colectivității

21:20 – 21:30: Tombolă & socializare

Speakeri

Otilia Mantelers

Otilia Mantelers

Leader Hand in Hand Parenting în România

Mădălina Gidiuță

Mădălina Gidiuță

Director Butterfly Educational Group

Sustinatori

Editii Anterioare