Home Lifestyle Activitati cu copii Spectacolul de balet ,,Albă ca Zăpada” revine pe scena Operei Comice
Spectacolul de balet ,,Albă ca Zăpada” revine pe scena Operei Comice

Spectacolul de balet ,,Albă ca Zăpada” revine pe scena Operei Comice

0

Spectacolul de balet „Albă ca Zăpada”, în regia şi coregrafia Corinei Dumitrescu, adaptare după capodopera literară a Fraţilor Grimm, va putea fi revăzut în zilele de 15,16 şi 17 februarie, la Sala Mare a Operei Comice pentru Copii (OCC).

Albă ca Zăpada, cei șapte pitici ai săi, Prințul și Mama Vitregă vin la Opera Comică pentru Copii să-și spună povestea în pași de dans, pe muzica semnată de compozitorul Cornel Trăilescu. Condamnată de mama sa vitregă pentru că era mai frumoasă, Albă ca Zăpada reușește să fugă în pădure și să depășească, cu ajutorul prietenilor săi, toate obstacolele apărute în calea lor. Cei mici, alături de familiile lor, sunt așteptați să se alăture aventurii Albei ca Zăpada pe 15, 16 și 17 februarie, într-una din cele 5 reprezentații programate.

Alte spectacole ale lunii februarie la OCC

  • Opera ,,Cantata Cafelei” (premiera pe 16 februarie) de J. S. Bach, dirijat de Cezar Verlan și regizat de Irina Furdui – la Salonul Mozart.
  • Spectacolul-teatru ,,Punguta cu doi bani” (ultimele reprezentații) – pe 16 si 17 februarie, de la orele 10:00 si 12:00, la Sala UnderGrant.
  • Musicalul „Gulliver” – pe 22, 23 si 24 februarie, la Sala Mare.

Mai multe detalii despre spectacolele Operei Comice pentru Copii gasesti pe www.operacomica.ro.

 

 

Facebook Comments

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *