Home Lifestyle Activitati cu copii Viata si aventurile lui Mos Craciun – L. Frank Baum
Viata si aventurile lui Mos Craciun – L. Frank Baum

Viata si aventurile lui Mos Craciun – L. Frank Baum

0

Aproape oricine a fost copil in ultimii 100 de ani stie povestea lui Dorothy care incearca sa ajunga la Vrajitorul din Oz pentru a se putea intoarce acasa, in Kansas. 🙂

L. Frank Baum, autorul capodoperei Vrajitorul din Oz rescrie legenda lui Mos Craciun intr-un mod magic si neasteptat. Tradusa de Editura Vellant, aceasta editie a povestii beneficiaza si de ilustratia romaneasca a lui KADNA. Cartea poate fi precomandata pana pe 17 decembrie de pe site-ul editurii, avand promisiunea ca va ajunge in timp pentru a fi descoperita sub brad de Craciun. Sau poate  fi cumparata din librarii incepand cu 20 decembrie. Și daca nu v-am convins pana acum, iata si un scrut fragment din carte:

Claus se uita la pisicuta, apoi la bucata de lemn pe care o cioplea, pana cand aceasta incepu sa capete o forma, iar forma semana cu un cap de pisica cu urechile ciulite. Claus se opri din fluierat si incepu sa rada, apoi amandoi, si el, si pisica, se uitara uluiti la figurina din lemn. Ciopli apoi ochii si nasul si rotunji partea de jos a capului, ca sa aiba si un gat pe care sa stea. 

Insusi stapanul pisicii era mulțumit de mestesugul lui, fara sa stie exact de ce. Intr‑adevar, avea motive intemeiate sa se felicite in acea seara, si toti copiii din lume ar fi trebuit sa i se alature ca sa sarbatoreasca. Claus tocmai facuse prima lui jucarie.”

Lectura placuta in vacanta alaturi de copiii vostri!

Facebook Comments

LEAVE YOUR COMMENT

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *